Kruiskerk Dordrecht – zondag 30 september een dienst speciaal voor kinderen en voor iedereen die zich jong voelt.

Soms begin je ergens aan en durf je het niet meer af te maken. Je begint enthousiast aan het maken van een werkstuk, maar als je het voor de klas moet presenteren durf je niet meer. Je trekt de skeelers van je vriendinnetje aan, maar als je er op staat en de wieltjes glijden weg, dan durf je niet meer. Je staat een uur in de rij voor een achtbaan in een pretpark, maar als je aan de beurt bent dan… Je herkent het gevoel vast wel, het moment dat je denkt ‘Help!’

In de Bijbel staat dat Petrus uit zijn boot stapt om over het water naar Jezus toe te lopen, maar als hij kijkt naar de hoge golven dan… ‘Help’!!!

amen met de Dordtse theatermaker, Erwin van Heusden en de muzikanten van de kerk, gaan we kijken hoe dit eeuwenoude verhaal tot leven komt.

Heeft het jou iets te zeggen? Kom en laat je verrassen!