De Roemenië stichting wil graag meedoen aan een project van Baptistengemeente Betel in Campulung Moldovenesc. Het betreft een 1-kamerhuisje bewoond door een gezin bestaande uit vader, moeder en drie dochtertjes. De gemeente wil voorzien in een aanbouw aan het huisje zodat het hele gezin niet in één ruimte hoeft te slapen. Ook in het kerkje wordt geld ingezameld en vader Cristi gaat voor enige tijd in Duitsland werken. Zodra het weer het toelaat hoopt men in de lente 2019 te kunnen beginnen met de bouw. Het project staat onder toezicht van Nicu Gavril, de plaatselijke voorganger.

Nog even de namen van het gezin Cristi en Raluca Turcu, Sofia (1 jr) Alexandra (3jr) en Sarah (9jr). We bidden dat er nog meer deuren open gaan om dit alles mogelijk te maken. Als u geld wilt overmaken, kan dat op NL08 INGB 0000218514 van St. Hulp Oost Europa Dordrecht onder vermelding van: huisje. Voor meer informatie: 0613699912 Bert Spaans