maandag 24 december 18:00 uur
Lichtjestocht in de 19e eeuwse schil van Dordrecht. Samen met het Leger des Heils, de Remonstrantse kerk en de Wilhelminakerk organiseert de Baptistengemeente Dordrecht een lichtjestocht door de wijk. Met als doel zoveel mogelijk kinderen het kerstverhaal te laten ervaren. Lees hier meer.

maandag 24 december 22:00 uur
Een kerstdienst vol met muzikale kerstklassiekers. Een echte Christmas Carols avond, in een sfeervol gedecoreerde kerk, voor het kerstgevoel én het kerstverhaal!

dinsdag 25 december 10:00 uur
Kerst vieren met jong en oud! Het thema van de dienst is: “Tussen Kerst en kitsch”. Wat is er kitsch aan kerst, en waar gaat kerst eigenlijk over? In één tot anderhalf uur beleven we samen het kerstverhaal. En daarna: een taartbuffet! Kijk hier alvast naar een voorproefje van de dienst: