Op 18 december 2018 mochten we onze kerstbijeenkomst hebben met verslaafden en dak- en thuislozen uit Dordrecht. Met ruim 60 gasten kwamen we samen in de Kruiskerk aan de Vrieseweg. Het was een bijeenkomst die gezellig en rustig mocht verlopen. Onze gasten hebben genoten van de maaltijd die was klaargemaakt door Henk van Tilborg en Baltus Alblas, die bestond uit een salade vooraf, diverse stamppotten en ijs toe.

De muzikale omlijsting werd verzorgd door een muziekgroepje van De Hoop. Verschillende ex-verslaafden van De Hoop mochten een indrukwekkende getuigenis geven van de veranderingen die God in hun leven heeft bewerkt. Sommige van de aanwezige gasten waren hierdoor zichtbaar aangedaan, omdat zij ook in hun leven dagelijks met deze problemen te kampen hebben. Wij bidden en hopen dat hierdoor bij onze gasten ook een verandering mag plaatsvinden.

Na de bijeenkomst ging iedereen weer op pad met een rijk gevulde rugzak met allerlei praktische zaken die wij namens u mochten uitdelen. De mensen waren hierdoor aangenaam verrast. Het was ook voor ons overweldigend en ontroerend om te zien met hoeveel zorg de rugzakken door u werden samengesteld, dikwijls ook voorzien van een hartelijke wens. Wij ontvingen zelfs zoveel dat we ook voor de komende maanden nog iets over hebben om uit te delen op straat. Hoe mooi is de tekst dan op de wand in de ruimte waar de mensen hun rugzak mochten uitzoeken. Hartelijk dank hiervoor.

Ook voor het komende jaar willen we ons blijven inzetten voor onze medemensen aan de rand van de samenleving. Wij mogen doorgeven wat wij hebben ontvangen. Wij doen dit echter in het besef dat dit niet kan zonder Gods zegen op dit werk. Wij willen u daarom vragen of u ons ook wilt steunen door uw gebed voor ons werk.

Namens het team van Broodnodig, Hartelijk dank!

Breng dank aan de Heer, want Hij is goed, Zijn liefde kent geen grenzen. Ps 118:28