De donderdag na The Passion start een nieuwe Alpha cursus. Tijdens de Alpha cursus ga je samen op zoek naar het verhaal achter The Passion. Wie is Jezus? Waarom kwam hij? Wat heeft dit met mijn leven te maken? De Alpha cursus is speciaal bedoeld voor mensen die zich meer in geloof willen verdiepen. Alpha bestaat uit 10 interactieve bijeenkomsten. Het is gratis, gezellig en zonder gedoe!

De Alpha-cursus wordt in Dordrecht op de donderdagavond gegeven en begint met een maaltijd. Daarna wordt er een inleiding gehouden over een bepaald thema. Na de inleiding ga je uiteen in kleine groepjes, waar ruimte is om alle vragen te stellen die je hebt. In totaal hebben al meer dan 250.000 mensen Alpha in Nederland gevolgd.

Op donderdagavond 25 april is er een vrijblijvende introductieavond in de Kruiskerk (Vrieseweg 64, 3311NX Dordrecht). Om 19.00 uur wordt begonnen met een buffet, daarna zal de cursus worden toegelicht. Iedereen is hartelijk welkom. Opgeven is niet noodzakelijk. Meer informatie is verkrijgbaar via: alphapassiondordrecht@gmail.com. De organisatie van deze cursus ligt in handen van een aantal samenwerkende kerken in Dordrecht.